2016/12/28 Maes & More Lees meer

Home Sleep Hotels

Hotels

Het Volkshotel - Amsterdam

Zoals het staat op hun website, is het Volkshotel een plek voor alleenstaande moeders, voor makelaars en punk rockers, voor dandy’s en dichters, afwassers en onderwaterlassers. Voor biologen, arbeid...

Lees meer

Home Sleep Hotels Het Volkshotel - Amsterdam

Hotels

Het Volkshotel - Amsterdam

Zoals het staat op hun website, is het Volkshotel een plek voor alleenstaande moeders, voor makelaars en punk rockers, voor dandy’s en dichters, afwassers en onderwaterlassers. Voor biologen, arbeiders, nachtvlinders en kunstenaars. Kortom, voor iedereen.

Wat het Volkshotel zo speciaal maakt is hun concept. Het is niet enkel een hotel, maar ook ontmoetingsplaats met onder anderen hun modieus restaurant ‘canvas’ dat zich op de 7e verdieping bevindt, en hun bar ‘Doka’. Hun dakterras mag niet vergeten worden en draagt zijn steentje bij aan hun populariteit. Je kan hier rustig werken op je laptop, een boek lezen, of met vrienden een pintje drinken in een design omgeving.

Creatief. Zo is dit hotel om te schrijven. Vroeger werkten hier redacties aan de Volkskrant en nu is het omgetoverd in een creatieve oase op de Wiboutstraat. Dit is bijvoorbeeld te zien aan hun kamers die allemaal ingericht zijn volgens een bepaald thema.

Op de 8e verdieping wordt restaurant ‘Canvas’ na 23u helemaal omgetoverd tot ‘club canvas’. Hier komen zowel locals als toeristen en hotelgasten met veel plezier een lekkere cocktail drinken met live muziek van DJ’s op de achtergrond.

Kortom, een hotel voor het volk, door het volk!

TerugAdres: Wibautstraat 150, 1091 GR Amsterdam, NederlandHotel W - Barcelona

Hotel W is bij de meeste Spanjaarden gekend als Hotel Vela, of ‘Hotel Zeil’. Deze naam heeft het hotel te danken aan zijn zeilvormige architectuur en zijn locatie aan de ingang van de haven. W Hot...

Lees meer

Home Sleep Hotels Hotel W - Barcelona

Hotels

Hotel W - Barcelona

Hotel W is bij de meeste Spanjaarden gekend als Hotel Vela, of ‘Hotel Zeil’. Deze naam heeft het hotel te danken aan zijn zeilvormige architectuur en zijn locatie aan de ingang van de haven.

W Hotel is niet enkel een modern en luxueus hotel, het is ook de place to be voor restaurant en bar fanaten. Het bevat het restaurant ‘Wave’ die zich specialiseert in mediterrane gerechte, ‘Salt’ die vooral focust op Californische gerechten en ‘Bravo’ die het accent legt op Spaanse gerechten. Terwijl deze drie restaurants aan het strand te vinden zijn en/of met uitzicht op de zee, zijn de bars hoger in het gebouw terug te vinden. Bij ‘Eclipse’ en ‘W Lounge’ geniet je ook van een prachtig uitzicht op de zee en stad.

De Eclipse bar is geïnspireerd op de Londonse stijl in een Spaanse omgeving. Op de 26ste verdieping van Hotel W word je hier omringt door venster die toelaten om te genieten van panoramische uitzichten met een drankje of hapje in de hand. Vooral hun beroemde cocktails zoals ze worden geserveerd in Chelsae of South Kensington zijn hier aan te raden. En dit allemaal met muziek dat gespeeld wordt door beroemde, (inter)nationale DJ’s!

De W Lounge blijft in thema met zijn hedendaags interieur dat geïnspireerd is op de stijl van Carnovsky. Door te spelen met kleur en lagen worden de gasten naar een andere wereld gebracht. De kleuren en design zorgen voor de overgang van dag naar nacht. Fijne schermen zorgen voor een golven effect dat nauw aansluit bij de ligging van het hotel. Met patronen van zee-egels en donkere, sombere koraalkleuren komt de zee hier echt tot leven!

TerugAdres: Plaça Rosa dels Vents, 1, 08039 Barcelona, SpanjeMichelberger - Berlijn

Het hotel Michelberger biedt veel meer aan dan een simpele slaapplek. Met zijn vintagestijl heeft het niet enkel prachtige slaapkamers, maar beschikt ook over een modern restaurant en bar. Dankzij de ...

Lees meer

Home Sleep Hotels Michelberger - Berlijn

Hotels

Michelberger - Berlijn

Het hotel Michelberger biedt veel meer aan dan een simpele slaapplek. Met zijn vintagestijl heeft het niet enkel prachtige slaapkamers, maar beschikt ook over een modern restaurant en bar.

Dankzij de diepe sofa’s met zachte kussens, de vleugelpiano en de talloze rekken vol boeken is een relaxte sfeer hier aanwezig. Ook de kaarsen en lampenkappen die uit tijdschriften zijn gemaakt zorgen voor een knusse en ontspannend atmosfeer. De artistieke kant van de architect komt hier tot zijn recht door de aanwezigheid van schilderijen en andere kunstwerken. Door dit interieur wilt je innerlijk kind losbarsten om zich te uiten in dit speels tafereel.

Of je nu binnen in een heerlijke zetel wilt gaan liggen, of buiten op het terras wilt genieten, beiden opties zijn mogelijk met een lekker drankje en/of hapje in de hand. Overdag kan je in Honolulu rustig zitten met je laptop of samen komen met vrienden voor een borrel, terwijl het ‘s avonds omgetoverd wordt in een drukke ‘place to be’.

In de Honolulu bar kan je op vrijdag en zaterdag avond genieten van live muziek. Verschillende bekende artiesten zoals Damien Rice, Arcade Fire en Travis hebben in deze creatieve bar al gespeeld. Dit maakt het natuurlijk heel populair bij de muziekfans van Berlijn.

Kortom, de perfecte plek om nieuwe dranken uit te proberen in een aangename, ontspannende en design omgeving.

TerugAdres: Warschauer Str. 39-40, 10243 Berlin, DuitslandGenerator - Amsterdam

Deze trendy hostel is gebouwd in het voormalige gebouw van de zoölogische universiteit. Hij heeft een prachtig uitzicht op de stad en vooral op het Oosterpark. Het interieur is zeer design. Met een l...

Lees meer

Home Sleep Hotels Generator - Amsterdam

Hotels

Generator - Amsterdam

Deze trendy hostel is gebouwd in het voormalige gebouw van de zoölogische universiteit. Hij heeft een prachtig uitzicht op de stad en vooral op het Oosterpark.

Het interieur is zeer design. Met een lift gemaakt uit glas, een hoog café en een prachtig terras wordt de sfeer onmiddellijk duidelijk. Hier voel je je thuis. De voormalige lezingszaal is omgetoverd tot chill out lounge en bar waar men rustig een boek kan lezen of e-mails kunnen checken. De oude bibliotheek is een privé evenementen kamer geworden waar men ook kan ontspannen op niet-bezette dagen. De kelder is omgetoverd tot restaurant en in de voormalige chauffage ruimte bevindt zich nu een geheime bar.

Het Nescio café, genoemd naar de beroemde Nederlandse schrijver, bevindt zich in de lobby. De ruimte heeft originele geschilderde ramen, een betegelde vloer en een mooi hoog plafond. Hier kan je elke ochtend toezien hoe hun koffie met een fiets aan hun deur wordt gebracht!

Kortom, een origineel concept dat een perfecte balans heeft gevonden tussen klassieke elementen van de voormalige universiteit in combinatie met een hedendaagse touch!

TerugAdres: Mauritskade 57, 1092 AD Amsterdam, NederlandHotel Omm - Barcelona

Met een uitzicht op Casa Milá, de Sagrada Familia en de lichten van Montjuïc, is dit de plek om te genieten van een rustige en mooie omgeving. Hotel Omm is meer dan een slaapplek. Met hun nieuwe en ...

Lees meer

Home Sleep Hotels Hotel Omm - Barcelona

Hotels

Hotel Omm - Barcelona

Met een uitzicht op Casa Milá, de Sagrada Familia en de lichten van Montjuïc, is dit de plek om te genieten van een rustige en mooie omgeving.

Hotel Omm is meer dan een slaapplek. Met hun nieuwe en innovatieve Roca Bar kan je nu genieten van simpele, maar heerlijke gerechten. Ook hier is een origineel concept aanwezig: de keuken bevindt zich in de eetruimte. Dit zorgt ervoor dat de klanten kunnen zien hoe hun bestelling wordt klaargemaakt.

Met zijn comfortabele lounge stoelen, eersteklas bar en panoramische uitzichten is de rooftop terrace de plaats om te zien en om gezien te worden. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag avond wordt deze vredige terras omgetoverd tot sfeervolle bar met live muziek van gerenommeerde Dj’s.

Met zijn chique uitstraling en origineel concept, behoord deze rooftop bar tot één van de beste van Barcelona!

TerugAdres: Carrer del Rosselló, 265, 08008 Barcelona, SpanjeThe Hoxton - Amsterdam

Een typisch Amsterdams concept! Dit hotel is gebouwd in 5 huizen langs de typische Amsterdamse grachten. Hier vind je 111 kamers terug, verspreid over 5 verdiepingen met hoge muren en uitzichten over ...

Lees meer

Home Sleep Hotels The Hoxton - Amsterdam

Hotels

The Hoxton - Amsterdam

Een typisch Amsterdams concept! Dit hotel is gebouwd in 5 huizen langs de typische Amsterdamse grachten. Hier vind je 111 kamers terug, verspreid over 5 verdiepingen met hoge muren en uitzichten over de grachten (aan welke kant van het gebouw je je ook bevind!).

Hun Italiaans restaurant, Lotti’s, is op de onderste verdieping terug te vinden. Hier kan je seizoensgerechten eten samen met de Nederlandse klassiekers zoals bijvoorbeeld bitterballen.

Het interieur is heel modern en ingericht met hints van donker hout en herfst kleuren. De wanden zijn betegeld en de ramen zijn heel groot waardoor er veel licht binnen komt. De lederen sofa’s vallen meteen op met hun zachte, gezellige kussens die u uitnodigen om plaats te nemen en te ontspannen. Wat opvalt in de hoofdruimte is een glazen dak dat open kan als de zon begint te schijnen.

Naast originele kamers en een gezellig restaurant kunnen de gasten hier ook genieten van het Van Gogh museum dat maar enkele meters verderop ligt en kunnen ze ook fietsen gratis gebruiken. Weer een knipoog naar die typische Amsterdamse cultuur.

 

TerugAdres: Herengracht 255, 1016 BJ Amsterdam, NederlandHotel Not Hotel - Amsterdam

Als je op zoek bent naar een hotel die ‘out of the box’ denkt, zit je hier aan het juiste adres. Alleen de naam al doet ons twee keer nadenken over wat dit nu eigenlijk is. We stellen je al gerust...

Lees meer

Home Sleep Hotels Hotel Not Hotel - Amsterdam

Hotels

Hotel Not Hotel - Amsterdam

Als je op zoek bent naar een hotel die ‘out of the box’ denkt, zit je hier aan het juiste adres. Alleen de naam al doet ons twee keer nadenken over wat dit nu eigenlijk is. We stellen je al gerust Hotel Not Hotel, is wel degelijk een hotel! Uniek in zijn eigen genre.

De kamers zijn hier niet zomaar kamers maar een kunstwerk met elk zijn eigen verhaal. De meeste van de kamers zijn ontworpen door de groep Collaboration-O die bestaat uit jonge ontwerpers van de Eindhoven Design Academy. Het hotel kan je beschouwen als 1 grote ruimte met verschillende kunstwerken in waar de gasten in slapen. Tussen de kunstwerken vind je comfortabele zetels om van dit prachtig uitzicht te genieten.

Kevin Bacon is de naam van de bar dat aansluit aan Hotel Not Hotel. Hier kan je terecht voor een heerlijk koffie of snel ontbijt. Je kunt hier ook van lekker Thais eten genieten en natuurlijk ook dansen met live muziek van een DJ. Bij goed weer gaat hun terras ‘Whitey The White’ open om nog meer sfeer te brengen in deze originele bar.

TerugAdres: Piri Reïsplein 34, 1057 KH Amsterdam, NederlandHotel The Exchange - Amsterdam

Een weinig belovende ingang: een kleine deur dat naar een kleine smalle gang leidt waar je op het einde een eenzame receptionist ontdekt. Laat je niet misleiden door deze kleine, smalle deur, wat er a...

Lees meer

Home Sleep Hotels Hotel The Exchange - Amsterdam

Hotels

Hotel The Exchange - Amsterdam

Een weinig belovende ingang: een kleine deur dat naar een kleine smalle gang leidt waar je op het einde een eenzame receptionist ontdekt. Laat je niet misleiden door deze kleine, smalle deur, wat er achter schuilt is een schat dat iedereen ontdekken moet!

De kamers van Hotel The Exchange dat in Amsterdam gelegen is zijn uniek, eigenzinnig en origineel. Ze zijn elk ontworpen door studenten van het Amsterdam Fashion Institute in samenwerking met professionele interieur designers. Ze gebruiken stoffen dat in samenwerking met het Nederlands textielmuseum zijn gemaakt, een echt teamwerk dat hierachter zit. Of je nu op zoek bent naar een kamer van 1 ster of 5, hier vind je het allemaal in hetzelfde gebouw!

Met zijn ligging in het centrum van Amsterdam, is dit hotel zeker een aanrader om te bezoeken tijdens een citytrip!

TerugAdres: Damrak 50, 1012 LL Amsterdam, NederlandThe Arcade Hotel - Amsterdam

Weer een origineel concept in het hartje van Amsterdam. The Arcade hotel is gemaakt voor de gaming fans! Dit retrogame hotel beschikt over een ‘gaming menu’ met onder anderen Pac-man, Tetris, Mari...

Lees meer

Home Sleep Hotels The Arcade Hotel - Amsterdam

Hotels

The Arcade Hotel - Amsterdam

Weer een origineel concept in het hartje van Amsterdam. The Arcade hotel is gemaakt voor de gaming fans! Dit retrogame hotel beschikt over een ‘gaming menu’ met onder anderen Pac-man, Tetris, Mario Bros en nog veel meer! Van spelletjes op de Gameboy, Play Station, Game cube, Xbox of Nitendo, hier vind je het allemaal.

Elke kamer beschikt over een klassieke console, samen met zijn design interieur vormt dit hotel the place to be voor de fans van nostalgische spelletjes. Naast spelletjes vind je ook oude strips terug die alle gasten mogen lezen op elk moment van de dag.

Naast games kan je hier ook terecht voor een heerlijk ontbijt met verse confituur, volkoren brood en kan je je eigen wafels maken! Een perfecte start om nadien een fiets te huren en de stad te ontdekken.

Met zo’n een concept is het geen wonder dat dit hotel af en toe gaming-avonden organiseert, ideaal voor een avondje ontspanning in het drukke Amsterdam!

 

TerugAdres: Sarphatipark 106, 1073 EC Amsterdam, NederlandTOC Hostels - Barcelona

Of je nu een kamer alleen wenst, of nieuwe mensen wilt ontmoeten door een bed te huren in één van de slaapzalen, bij Toc Hostels ben je aan het juiste adres! Met zijn luxueus en artistiek interieur ...

Lees meer

Home Sleep Hotels TOC Hostels - Barcelona

Hotels

TOC Hostels - Barcelona

Of je nu een kamer alleen wenst, of nieuwe mensen wilt ontmoeten door een bed te huren in één van de slaapzalen, bij Toc Hostels ben je aan het juiste adres!

Met zijn luxueus en artistiek interieur kan je hier ontsnappen van de warme zon en genieten van een prachtig uitzicht en dat voor een kleine prijs.

Naast mooie ingerichte kamers met levenswijsheden op de muren, kan je ook socializen met mede-toeristen in de bar of tapas eten op hun terras.

Of je nu binnen wilt ontspannen en een partijtje snooker wilt spelen of buiten wilt genieten van het zwembad, hier kan het allemaal. Je ervaring bij Toc Hostels moet ontspannend zijn in een warmhartige omgeving. Wat heb je nog meer nodig bij het bezoeken van het prachtige Barcelona?

Tof weetje: hier gebruiken ze geen sleutels! Nee, enkel je vingerafdruk is genoeg om je kamer te kunnen binnengaan!

TerugAdres: Gran Via de les Corts Catalanes, 580, 08011 Barcelona, SpanjeBA Hotel- Lissabon

Een boutique hotel is een klein hotel, dat zich in een modieus en stedelijke omgeving bevindt. Dit is de exacte definitie die past bij de Barrio Alto hotel.  Dit hotel kan met zijn 55 kamers en prach...

Lees meer

Home Sleep Hotels BA Hotel- Lissabon

Hotels

BA Hotel- Lissabon

Een boutique hotel is een klein hotel, dat zich in een modieus en stedelijke omgeving bevindt. Dit is de exacte definitie die past bij de Barrio Alto hotel.  Dit hotel kan met zijn 55 kamers en prachtige rooftop terrace zeker als een van de mooiste en luxueze hotels van Lissabon worden beschouwd.

Het hotel is gelegen in het centrum van Lissabon wat de ideale locatie is voor de shopping fanaten. Naast zijn perfecte ligging, is zijn interieur ook een grote troef. Het gebouw stamt uit de 18de eeuw en veel elementen uit deze periode zijn mooi bewaard gebleven. Zo zijn meubels met rieten en houten elementen speciaal ontworpen voor dit hotel en staan ze te pronken in hun verschillende suites.

Hun rooftop terras is nog een rede om voor dit hotel te kiezen. Als 4de in het rijtje van de hotels met het beste uitzicht van de wereld, is dit de ideale plek om te genieten van de stad met een drankje in de hand.

Een leuk weetje is dat de architect de stad wou reflecteren in het design van het hotel. De kleuren geel en wit geven de typische trams en voetpaden van Lissabon weer!

TerugAdres: Praça Luís de Camões 2, 1200-243 Lissabon, PortugalLX Factory - Lissabon

Het begon allemaal in 1846 wanneer een belangrijk industrieel bedrijf zich in Alcantara vestigde. Vele volgden en zo was dit industrieel gebouw een zeer bekende plaats in Lissabon geworden. Na zijn in...

Lees meer

Home Sleep Hotels LX Factory - Lissabon

Hotels

LX Factory - Lissabon

Het begon allemaal in 1846 wanneer een belangrijk industrieel bedrijf zich in Alcantara vestigde. Vele volgden en zo was dit industrieel gebouw een zeer bekende plaats in Lissabon geworden.

Na zijn industriële glorie jaren, werd het gebouw helemaal verlaten en werd het ook vergeten in de straten van Lissabon.

Sinds 2008 is daar verandering in gekomen met de vestiging van LX Factory.LX Factory is een gigantisch complex vol met verschillende galerijen die door nieuwsgierige bezoekers te ontdekken zijn. Van traditionele restaurants, tot designwinkels en zelfs concertzalen! Alles is hier te vinden!

Een van de must-see plaatsen in LX Factory is zonder twijfel “La Cantina”, een restaurant gevestigd in de voormalige kantine van de fabriek. Hun concept is simpel: lekker eten serveren in een ontspannend atmosfeer aan democratische prijzen.

Het interieur bestaat uit oude meubels die je terug in de tijd doen reizen in combinatie met hedendaagse elementen die deze plaats hip en charmant maken.

Leuk weetje: naast restaurants en winkels, is hier ook een boutique hotel terug te vinden voor een aangenaam verblijf in Lissabon!

TerugAdres: R. Rodrigues de Faria 103, 1300-501 Lissabon, PortugalAlface - Lissabon

Alface Hall maakt deel uit de Alface Hostel. Met zijn 9 ruimtelijke en zonovergoten kamers, is dit dé hostel bij uitstek voor reizigers op een budget. Niet alleen vallen de kamers erg in de smaak maa...

Lees meer

Home Sleep Hotels Alface - Lissabon

Hotels

Alface - Lissabon

Alface Hall maakt deel uit de Alface Hostel. Met zijn 9 ruimtelijke en zonovergoten kamers, is dit dé hostel bij uitstek voor reizigers op een budget. Niet alleen vallen de kamers erg in de smaak maar ook zijn centrale ligging maakt van deze hostel een ideale uitvalbasis om de stad te bezoeken.

Als deel van de Alface hostel, is de Alface hall één van de populairste cafés van Bairro Alto geworden. Met zijn muren bedekt vol muziek posters en grote Lp’s is dit duidelijk een stekje voor muziek amateurs. Er worden elke avond gratis concertjes gegeven op een heel gezellig en klein podium. Elke dag krijgt een verschillend genre. Zo wordt bijvoorbeeld op maandag en dinsdag blues gespeeld, vrijdag pop-rock en zaterdag funk-pop. Voor elk wat wils!

Alface dat is genieten van een heerlijk drankje, wegzakken in een comfortabele zetel en luisteren naar nieuwe, opkomende muziek terwijl men de avond afsluit in een uitstekende en centraal gelegen hostel.

TerugAdres: Rua do Norte, n º 96, 1200-187 Lissabon, PortugalIbsens Hotel- Kopenhagen

Ibsens hotel is gevestigd op 5 min wandelafstand van de populaire markt ‘Tovehallerne’, in het hartje van Kopenhagen. De perfecte locatie om vanuit hier de rest van de stad te ontdekken. Het inter...

Lees meer

Home Sleep Hotels Ibsens Hotel- Kopenhagen

Hotels

Ibsens Hotel- Kopenhagen

Ibsens hotel is gevestigd op 5 min wandelafstand van de populaire markt ‘Tovehallerne’, in het hartje van Kopenhagen. De perfecte locatie om vanuit hier de rest van de stad te ontdekken.

Het interieur van het hotel is heel design en artistiek. Het bevat verschillende kunstwerken van verschillende nationale en internationale artiesten die de muren van de gangen versieren. Het is heel duidelijk dat comfort en kwaliteit hier de focus is.

Naast een prachtig interieur is hun restaurant zeker niet te onderschatten. Van Italiaanse gerechten tot Spaanse tapas, hier kan je alles terugvinden! In de zomer is hun terras open om te genieten van een gekoeld biertje of om te ontbijten met hun verse, lokale producten.

Een design hotel, in het centrum van de stad. De ideale plaats om te genieten van een weekendje in Kopenhagen!

TerugAdres: Vendersgade 23, 1363 København K, DenemarkenDanhostel - Kopenhagen

Hou je van het stadsleven en internationale ontmoetingen? Dan is Danhostel, een vijfsterren hostel in het centrum van Kopenhagen zeker iets voor jou! Met zijn centrale locatie is dit een perfecte verb...

Lees meer

Home Sleep Hotels Danhostel - Kopenhagen

Hotels

Danhostel - Kopenhagen

Hou je van het stadsleven en internationale ontmoetingen? Dan is Danhostel, een vijfsterren hostel in het centrum van Kopenhagen zeker iets voor jou! Met zijn centrale locatie is dit een perfecte verblijfplaats voor een citytrip in deze levendige stad.

Naast grote kamers die families en grote groepen kunnen verwelkomen, is hun nieuwe bar, “Bar50”, één van hun grote troeven. Bar50 is overdag een rustig en gezellig café waar je kan genieten van een heerlijke koffie of thee, terwijl het ’s avonds wordt omgetoverd in een unieke en sfeervolle bar. Er worden evenementen georganiseerd zoals het jazzfestival van 2017 waar men van harte kan dansen en genieten van livemuziek.

Leuk weetje: de Danhostel is één van de grootste hostels in Europa!

TerugAdres : H. C. Andersens Blvd. 50, 1553 København V, DenemarkenTivoli Hotel - Copenhague

Als je ‘Tivoli’ hoort denk je hoogstwaarschijnlijk aan het beroemde Tivoli park in Kopenhagen. Het Tivoli park is geopend in 1842 en wordt beschouwd als het tweede oudste park van de wereld. Het T...

Lees meer

Home Sleep Hotels Tivoli Hotel - Copenhague

Hotels

Tivoli Hotel - Copenhague

Als je ‘Tivoli’ hoort denk je hoogstwaarschijnlijk aan het beroemde Tivoli park in Kopenhagen. Het Tivoli park is geopend in 1842 en wordt beschouwd als het tweede oudste park van de wereld. Het Tivoli hotel daarentegen is het complete tegenovergestelde met zijn moderne kamers en luxueus interieur.

Het hotel bevindt zich op wandelafstand van de Tivoli tuinen, het gemeentehuis en andere verschillende must-see plaatsen in Kopenhagen.

Naast zijn mooie kamers en prachtig interieur, is de brasserij Tivoli ook een grote troef van dit etablissement. Hier kan men zowel genieten van typische Deense gerechten als internationale specialiteiten.

Het perfecte hotel voor een business trip of een familie-uitje. Voor ieder wat wils!

TerugAdres : Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V, Denemarken

 Bella Sky Hotel - Kopenhagen

Het eerste wat men impresionant vindt aan de Bella Sky Hotel is zonder twijfel zijn imposant architectuur. De architecten hadden als doel om dit hotel niet onpersoonlijk te maken zoals veel hotelketen...

Lees meer

Home Sleep Hotels Bella Sky Hotel - Kopenhagen

Hotels

Bella Sky Hotel - Kopenhagen

Het eerste wat men impresionant vindt aan de Bella Sky Hotel is zonder twijfel zijn imposant architectuur. De architecten hadden als doel om dit hotel niet onpersoonlijk te maken zoals veel hotelketens dat zijn. Hun doel is bij deze volgens ons zeker gelukt!

Hun sky and bar restaurant bevindt zich op 76,5 meter van de grond en biedt je een prachtig uitzicht over de skyline van Kopenhagen en een glimps van hun buurland, Zweden.

Naast heerlijke dranken en cocktails, kan je hier ook terecht voor smaakvolle traditionele gerechten. Elk gerecht bevat verse ingrediënten, gemaakt om je zintuigen te prikkelen. De gast staat hier centraal, en dat is in elk detail van het hotel terug te vinden.

Een design hotel, met lekker eten en heerlijke dranken, dat is de Bella Sky Hotel. Een aanrader voor horeca liefhebbers!

TerugAdres : Center Blvd. 5, 2300 København S, DenemarkenCitizenM – New York

CitizenM onderscheidt zich van de hotels in oudere stijl, een beetje cliché, met een nieuw soort betaling waarbij u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. De « Grand Living » biedt een overvloed aa...

Lees meer

Home Sleep Hotels CitizenM – New York

Hotels

CitizenM – New York

CitizenM onderscheidt zich van de hotels in oudere stijl, een beetje cliché, met een nieuw soort betaling waarbij u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. De « Grand Living » biedt een overvloed aan kleinere lounges, waar kleuren en lichten zich mengen.

Terug218 West 50th Street, New York, NY 10019, USARoch Hotel & Spa – Paris

Het concept van dit hotel is dat van niet opzichtige luxe en gericht op eenvoud. Een modern etablissement, maar vooral warm. ...

Lees meer

Home Sleep Hotels Roch Hotel & Spa – Paris

Hotels

Roch Hotel & Spa – Paris

Het concept van dit hotel is dat van niet opzichtige luxe en gericht op eenvoud. Een modern etablissement, maar vooral warm.

Terug28 Rue Saint-Roch, 75001 Parijs, Frankrijk